Переклад як одна із форм вивчення мови у ВНЗ - Зімонова, Ольга Володимирівна; Зимонова, Ольга Владимировна; Zimonova, Olha (My University, 2015)
UK: Уданій статті автор звертає увагу на значення наукового перекладу під час вивчення дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням» у вищому навчальному закладі. Застосування навчального перекладу тільки тоді принесе користь, коли він проводитиметься систематично і в певній системі. Добір дидактичного матеріалу залежить насамперед від мети, яку ставить перед собою викладач. EN: The author pays attention to the significance of scientific translation during the study of course «Professional Ukrainian» at establishment of higher education in the article. The application of educational translation will be useful under methodical work and within the certain system. The selection of teaching aids depends on the purpose of teacher.
Еducational transiation as one of the form of language at establishment of higher education
Keywords: навчальний переклад; структура; мова; слова; словосполучення; система; мовні норми