Пристрій для отримання водню. Опис до патенту на корисну модель № 157123. Україна - Стручаєв, Микола Іванович; Петров, Віктор Олексійович; Лобода, Олександр Іванович; Постол, Юлія Олександрівна; Чаусов, Сергій Володимирович; Шквиря, Володимир Вікторович (My University, 2024)
Пристрій для отримання водню містить циліндричний корпус, набори циліндричних катодів, набори циліндричних анодів, водний розчин, патрубок для виходу кисню, патрубок для виходу водню. Зовні встановлено генератор Зацарініна, первинна обмотка якого примикає до корпусу, а також феритове кільце.
Keywords: електроліз води; отримання водню; отримання кисню; електролізер; циліндричні електроди; циліндричні катоди; циліндричні аноди