Дослідження технологічних параметрів процесу теплообміну в потоково-технологічних лініях первинної обробки молока - Подшивалов, С. Г.; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys (My University, 2013)
В статті наведені основні результати процесу роботи теплообмінних апаратів та обґрунтування технологічних параметрів процесу теплообміну в потоково-технологічних лініях теплового обробітку молока, що були отримані в ході виконання дипломної роботи магістра.
Keywords: молоко; теплообмінний апарат; тепловий розрахунок; гідромеханічний розрахунок; програма і методика експериментальних досліджень; мікроорганізми; охолодження; пастерізація