Механіко-технологічний факультет - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii (ТДАТУ, 2011)
Сьогодні механіко-технологічний факультет як основна складова частина ТДАТУ с одним з найбільших в Україні і налічує 7 кафедр, на яких працюють близько 120 викладачів, у тому числі 5 докторів наук, 7 професорів, 65 кандидатів наук, доцентів. Очолює факультет к.т.н., доцент Сергій Володимирович Кюрчев.
Keywords: Агротаврія; механіко-технологічний факультет