Можливості використання соцмереж у формуванні комунікативної компетенції - Землянська, Аліна Вікторівна; Zemlianska, Alina (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
UA: У статті визначено способи використання соцмереж для формування побутової і професійної комунікативної компетенції. Увагу акцентовано на блогах філологів та фахівців із ораторського мистецтва як зразкових моделей правильного використання мовних одиниць в конкретних комунікативних ситуаціях. /// EN: The article identifies ways to use social networks to form everyday and professional communicative competence. Attention is focused on blogs of philologists and oratorical specialists as exemplary models of the correct use of language units in specific communicative situations.
Possibilities of using social networks in forming communicative competence
Keywords: комунікативна компетентність; мовні норми; суржик; соціальні мережі; блог; communicative competence; language norms; surzhik; social networks; blog