Розрахунок коефіцієнтів інтенсивності конкуренції в пакеті Mathcad - Чербунова, В. О.; Назарова, Ольга Петрівна; Назарова, Ольга Петровна; Nazarova, Olha (ТДАТУ, 2019)
Проведено аналіз методів оцінки інтенсивності конкуренції, що дає можливість оцінити конкурентні позиції областей аграрної сфери України. Програмний блок в пакеті MathCad дає можливість проводити обчислення для великого кількості підприємств з мінімальними витратами.
Keywords: інтенсивність конкуренції; розрахунок коефіцієнтів