Удосконалення методів навчання при викладанні курсу «Фінансовий ринок» - Якушева, Інна Євгенівна; Якушева, Инна Евгеньевна; Yakusheva, Inna (Люкс, 2014)
Робота присвячена актуальним проблемам підготовки сучасного фінансиста, ефективним формам і методам навчання при викладанні курсу «Фінансового ринку».
Keywords: активне навчання; методи викладання; навчальний процес; фінансова підготовка; фінансовий ринок