Використання сучасних геоінформаційних систем в професійній підготовці здобувачів вищої освіти - Зінов’єва, Ольга Геннадіївна; Zinovieva, Olha (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: В статті розглянуті теоретичні аспекти застосування геоінформаційних технологій в професійній підготовці студентів сучасного університету в контексті іноваційних процесів в освіті. EN: The article examines the theoretical aspects of the application of geoinformation technologies in the professional training of students of a modern university in the context of innovative processes in education.
Keywords: геоінформаційні системи; інформаційні технології; професійна підготовка; освітній процес; geoinformation systems; information technologies; professional training; educational process