Обліково-аналітичне забезпечення органічного виробництва продукціії - Голуб, Наталя Олександрівна; Голуб, Наталья Александровна; Holub, Natalia (My University, 2020)
На сучасному етапі істотним напрямом економічної політики є забезпечення сталого еколого-економічного розвитку аграрного сектора економіки, стратегія якого повинна передбачати використання комплексу ефективних підходів, інструментів, важелів та механізмів, що сприятимуть підвищенню конкурентоспроможності галузі, забезпечать її еколого-економічне зростання та раціональне природокористування. Однак досі не розроблено ані показники, ані системи обліку, які б повною мірою відображали взаємодію економіки та навколишнього природного середовища. Для розв’язання цієї проблеми необхідно на підприємствах АПК налагодити системи бухгалтерського обліку з урахуванням екологічної складової.
Keywords: органічне сільське господарство; бухгалтерський облік; органічна продукція; технологія виробництва продукції