Застосування кейс-методу при викладанні дисципліни «електропривод виробничих машин і механізмів» - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Речина, Ольга Миколаївна; Речина, Ольга Николаевна; Rechina, Olha (ТДАТУ, 2017)
UK: В статті розглянуто практичну можливість застосування кейс-методу при викладанні дисципліни технічного спрямування. Наведено розробку практичного заняття із застосуванням метода конкретних ситуацій на тему «Вибір потужності електродвигуна приводу робочого механізму». EN: The article considers the practical possibility of applying a case-method in teaching a discipline of technical direction. The development of a practical lesson with application of the method of concrete situations on the topic "Choosing the type of electric drive crane-beams" is given.
Application of the kays-method in teaching of the discipline "Electric driving of manufacturing machines and mechanisms"
Keywords: кейс-метод; дисципліна; інноваційні методи навчання; підвищення якості технічної освіти; використання кейс-методу; досвід застосовування кейс-методів; досвід викладання; case method; discipline; innovative teaching methods