Вплив сучасних технології на процес сприйняття матеріалу під час проведення занять у вищій школі - Бондаренко, І. Ю. (My University, 2020)
Світ з кожним роком все більше і більше оснащується нововинайденими технологіями. Це явище не оминуло і педагогічний процес. Сучасні технологічні винаходи спрощують, додають інтересу і різноманітності в процес навчання і викладання. Вже давно доведено, що у сучасних студентів нова інформація засвоюється набагато краще, коли є опора на візуальні рецептори. У цьому допомагають схеми, графіки, презентації, робота з 3D моделями та ін
Keywords: сучасні технології; педагогічний процес; вища школа; мультимедійна презентація; технічне забезпечення; візуалізація інформації