Енергетична інфраструктура як ключовий елемент відновлення - Носань, Сергій Вікторович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Після масштабних руйнувань, завданих війною, енергетична інфраструктура України постала не лише як основа функціонування критичних сфер життя (охорона здоров’я, водопостачання, транспорт, зв’язок), але й як визначальний чинник соціально-економічного відновлення країни. Виклики сьогодення вимагають переосмислення традиційних підходів до енергозабезпечення – з фокусом на децентралізацію, стійкість до криз та інтеграцію відновлюваних джерел енергії.
Keywords: енергетична інфраструктура; інтеграція відновлюваних джерел енергії; енергозабезпечення