Контроль витрат основної діяльності як фактор поліпшення обліку витрат на садівницьких підприємствах - Котова, С. О. (ТДАТУ, 2011)
UA: Розглядається створення системи внутрішнього аудиту на сільськогосподарських підприємствах. Викладені етапи його впровадження починаючи з плану роботи служби внутрішнього аудиту до його реалізації матеріалів аудиту керівництву. EN: Summary.Creation of system of internal audit at the agricultural enterprises is considered. Stages of its introduction are shown beginning from the plan of work of service of internal audit before realization of materials of audit to a management.
Keywords: облік; витрити; аудит; внутрішній аудит; внутрішній контроль; управлінський облік