Дослідження перспективного обладнання для гомогенізації молока - Ковальов, М.; Паляничка, Надія Олександрівна; Palianychka, Nadiia; Ковальов, Олександр Олександрович; Kovalov, Oleksandr (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Гомогенізація посідає провідне місце серед технологічних операцій у виробництві молока та молочних продуктів, оскільки визначає їхню структурну однорідність і споживчі характеристики.
Keywords: гомогенізація; молоко; струминний гомогенізатор