Модернізація механізму пресування гранулятора рослинних відходів - Ялпачик, Федір Юхимович; Ялпачик, Федор Ефимович; Yalpachyk, Fedir; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; et al. (My University, 2015)
Розвиток конструкції кільцевих матриць відбувається шляхом удосконалення геометричних форм вхідних порожнин фільєр, зміни довжини каналу фільєр, що формує, і підвищення міцності матриць за рахунок збільшення товщини ( висоти) перфорованої частини поперечного перерізу матриці або збільшення перфорованої каналами фільєр частини поперечного перерізу кільцевих матриць
Keywords: прес-гранулятор модернизований; частини поперечного nepepiзy матриці; кільцеві матриці; фільєри; пресувальні ролики