Обгунтування ефективного використання машин та засобів механізації при виробництві озимої пшениці в умовах агропромислового виробництва ТОВ " Преображенське" Гуляйпільского району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Москівець, Владислав (ТДАТУ, 2021)
В роботі проведено аналіз господарської діяльності агропромислового господарства та сучасних технологій виращування озимої пшениці з метою виявлення проблем та обгрунтування напрямів досліджень.
Keywords: пшениця озима; механізація; оренда; собівартість; комплекс машин; урожайність; ефективність