Аналіз технічних засобів електроопалення житлових приміщень - Іванов, В. С. (ТДАТУ, 2021)
Приведений аналіз показує, що найбільш раціональним технічним засобом традиційного електроопалення є індукційний електрокотел, а серед технічних засобів прямого електропопалення – плівковий нагрівач та теплонакопичувач.
Keywords: опалення будинків; електроопалення; системи електрообігріву; індукційний електрокотел