3.5 Аналіз ринку страхування зернових культур в Україні - Рубцова, Наталя Миколаївна; Рубцова, Наталья Николаевна; Rubtsova, Natalia (Verlag SWG imex GmbH, Нюрнберг, Германия, 2020)
Агропромисловий комплекс України – один із найпотужніших секторів економіки, який значною мірою впливає на розвиток соціально-економічних процесів суспільства, його рівень життя та продовольчу безпеку країни. Вагому роль у розвитку аграрноїсфери України відіграє виробництво сільськогосподарських культур, зокрема зернових та олійних, адже дана продукція дозволяє здійснювати вихід на світові ринки, забезпечуючи надходження фінансових потоків від її експорту. За останнє роки Україна ввійшла в десятку світових лідерів по експорту зернових культур, попит на які в світі щорічно зростає
Keywords: агропромисловий комплекс України; сектор економіки; соціально-економічні процеси суспільства; продовольча безпека країни; аграрна сфера України