Калитка Валентина Василівна - Данченко, Олена Олександрівна; Danchenko, Olena (My University, 2012)
Калитка Валентина Василівна - біохімік. Канд. хім. (1975), д-р с.-г. (1995) н., професор (1997).
Keywords: біохімік; доцент кафедри хімії та біохімії