Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» (англійська) для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка», факультету економіки та бізнесу денної форми навчання - Гладких, Ганна Валеріївна; Гладких, Анна Валерьевна; Hladkykh, Hanna (ТДАТУ, 2020)
Методичні вказівки містять теми та зміст лабораторних занять з курсу, порядок їх проведення та рекомендації щодо підготовки студентів до лабораторних занять вдома, розподіл балів та критерії оцінювання.
Keywords: студент; викладання іноземних мов; навчальна дисципліна; володіння іноземною мовою; лексичний матеріал