Моделювання бізнес-процесів управління комунальним підприємством - Фойницька, С. Г.; Чаговець, Любов Олексіївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Управління комунальними підприємствами(КП) у сфері теплопостачання, зокрема на прикладі КП «Тепломережі», ґрунтується на необхідності впровадження процесного підходу [1] для забезпечення оптимального розподілу функцій, підвищення ефективності використання ресурсів та покращення ключових показників роботи [2]. Сучасні системи управління передбачають чітку структурованість бізнес-процесів, що робить розробку функціональної моделі цих процесів критично важливою. Таке моделювання сприяє візуалізації інформаційних потоків і деталізації елементів системи, що, зі свого боку, забезпечує підвищення надійності теплопостачання та стабільність роботи підприємства для задоволення споживчих потреб.
Keywords: управління комунальними підприємствами; КП «Тепломережі»