Вибір оптимальної структури захисту асинхронного двигуна при несиметрії напруги мережі - Іванов, М. В.; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (My University, 2020)
При аналізі показників якості електричної енергії й енергозбереження, особливостей роботи асинхронного електроприводу при несиметричних режимах встановлено, що наряду з нормативними показниками несиметрії напруги мережі та відхилення напруги мережі, при розробці захисного пристрою при несиметрії напруги мережі необхідно враховувати такі електричні складові, як: споживана активна потужність, значення фазних струмів, симетричні складові напруги прямої та зворотної послідовностей.
Keywords: напруга; мережа; асинхронний двигун; несиметрія напруги