Інноваційні фінансові інструменти для підвищення ефективності підприємницької діяльності - Палига, А. В.; Бурбела, А. Л. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Підприємства малого та середнього бізнесу активно впроваджують інноваційні фінансові інструменти для підвищення ефективності своєї діяльності та оптимізації управління грошовими потоками. Збільшення обсягів операцій, зростання кількості контрагентів та необхідність оперативного прийняття фінансових рішень вимагають використання цифрових рішень, які забезпечують автоматизацію обліку, контроль платежів та прогнозування фінансових результатів.
Keywords: фінансові інструменти; підприємницька діяльність