Апарати для бланшування харчових продуктів - Шушляпина, П. С. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Бланшуванням сировини являє собою теплову обробку при визначеному температурному режимі у воді, парі або водних розчинах солей, цукру, органічних кислот, лугів
Keywords: харчові продукти; бланшування; харчова промисловість; теплова обробка; обшпарювання; бланшувачі