Огляд основних тенденцій, методів і технологій сучасного комп’ютерного інжинірингу харчових і переробних виробництв - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii (My University, 2021)
UK: Робота розкриває сутність наукомістких технологій комп'ютерного інжинірингу (Computer-Aided Engineering, CAE) як однієї з центральних і найбільш наукоємних технологій сучасної промисловості, які забезпечують конкурентоспроможність продукції нового покоління. Описано основні тенденції та підходи сучасного комп'ютерного інжинірингу. EN: The work reveals the essence of computer-aided engineering technologies (CAE) as one of the central and most science-intensive technologies of modern industry, which ensure the competitiveness of new generation products. The main tendencies and approaches of modern computer engineering are described.
Overview of main trends, methods and technologies of modern computer engineering of food and processing production
Keywords: комп’ютерний інжиніринг; система автоматизації проектних робіт; кінцево-елементний аналіз; цифрове виробництво обчислювальна гідрогазодинаміка; цифрове моделювання; computer engineering; system of automation of design works; finite element analysis; digital production; computational hydrogas dynamics; digital modeling