Моделювання процесів охолодження та заморожування - Назарова, Ольга Петрівна; Назарова, Ольга Петровна; Nazarova, Olha; Хома, А. Р. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
UK: У статті розглянута моделювання теплообмінних процесів охолодження та замороження за формулами, які дозволяють розраховувати тривалість відповідного процесу та розподілення температур у тілі, що охолоджується з програмною реалізацією в пакеті MathCad. EN: The article discusses the modeling of heat exchange processes of cooling and freezing by formulas that allow calculating the duration of the corresponding process and the distribution of temperatures in the body, cooled with software implementation in the MathCad package.
Keywords: модель; охолодження; компонент; процес; model; cooling; component; process