Опис до патенту на корисну модель № 100658 "Пристрій для попереднього підморожування харчових продуктів" - Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Пристрій для попереднього харчових продуктів містить теплоізольовану камеру охолодження, ресивер, теплообмінник, подавальну трубу з форсунками (соплами), завантажувальний бункер. Додатково встановлені: компресор між рекупераційним радіатором та вологовідокремлювачем та транспортер з гідрофобним покриттям
Keywords: підморожування; харчові продукти; теплоізольована камера; теплообмінник; завантажувальний бункер; вологовідокремлювач