Вирощування сої на крапельному зрошені - Іваненко, С. Г.; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana (ТДАТУ, 2020)
Використання комбінованого агрегату для сівби з одночасним укладанням крапельної стрічки дозволить скоротити час виконання операцій, що призведе до зниження витрат на вирощування сої. А використання крапельного зрошення дозволить у посушливих умовах отримувати продукцію кращої якості та більшої кількості.
Keywords: соя; вирощування сої; крапельне зрошення; технологія вирощування сої; укладання крапельної стрічки