Організація зовнішнього та внутрішнього контролю в Пенсійних фондах - Загорєєва, Ольга Юріївна; Загореева, Ольга Юрьевна; Zahorieieva, Olha (ХДТУСГ ім. П. Василенка, 2010)
У статті розглядаються питання контролю за сплатою пенсійного збору платниками в Пенсійних фондах. Досліджуються основні напрямки внутрішнього та зовнішнього контролю, які впливають на рівень пенсійного забезпечення. Проаналізовано основні проблеми в діяльності Пенсійного фонду України, які потребують вирішення
Keywords: організація; пенсійний фонд; внутрішній контроль; ринкова економіка; господарюючий об'єкт; система контролю; підприємство; сплата пенсійного збору; контроль