АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2012)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у листопаді.
Keywords: рейтинг університету; науково-практичний семінар; кафедра маркетинг; День енергетика; випускники; студент року; маркетологи; ювілей; Міжнародний день студента; українська писемність; конкурс талантів