Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв: навчальний посібник - Дацишин, О. В.; Ткачук, А. І.; Гвоздєв, О. В.; Ялпачик, Володимир Федорович; Гвоздєв, В. О. (Нова книга, 2008)
У посібнику розглянуто сучасні механізовані процеси та технологічне обладнання борошномельного, круп’яного, олійного І комбікормового виробництв. Окремий розділ присвячено механізації технологічних процесів та обладнанню для зберігання зернових продуктів. Приведені принцип дії, будова, робота, технологічні регулювання та інженерні розрахунки основного технологічного обладнання.
Keywords: технології зернопереробних виробництв; технології олійних виробництв; властивості зернопродуктів; транспортування продуктів; процеси зберігання зерна; процеси зберігання насіння; технологічне обладнання; комбікормові агрегати; виготовлення олії