Стимулювання регіонального інноваційного розвитку на прикладі Запорізької області - Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna; Тебенко, Віта Миколаївна; Тебенко, Вита Николаевна; Tebenko, Vita (My University, 2021)
В Україні відбувається стрімке зростання безробіття та збідніння населення, а це загрожує соціальними потрясіннями на фоні економічної кризи. В таких умовах інноваційний розвиток є одним з провідних рушіїв економіки регіону та засобом підвищення її конкурентоспроможності. Запорукою стрімкого розвитку інновацій є всебічне сприяння державної влади та місцевого самоврядування, максимальна підтримка інновацій на регіональному рівні.
Keywords: регіональний інноваційний розвиток; Запорізька область; інноваційна продукція; бізнес; інвестори; бізнес-інкубатор; науковий парк; центр підтримки підприємництва