Прийняття управлінських рішень - Білоконь, С. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Прийняття рішення, дуже важливий крок і рішення в тій чи іншій ситуації: на роботі, підприємстві або просто в повсякденному житті. Цей процес являє собою вибір того чи іншого варіанту у вирішенні якогось питання/проблеми. Прийняття рішення є базовою складовою у підприємницькій діяльності, тому що постійно треба приймати рішення по закупці/розміщенню/продажу/використанню…для досягнення поставлених цілей
Keywords: управлінські рішення; прийняття управлінських рішень; підприємницька діяльність