Оптимізація класифікації господарств населення - Кальченко, Сергій Володимирович; Кальченко, Сергей Владимирович; Kalchenko, Serhii (ТДАТУ, 2014)
У статті проаналізовано особливості класифікації господарств населення. Розглянуто недоліки сучасних методологічних підходів для класифікації суб'єктів дрібного аграрного підприємництва. Обґрунтовано необхідність зміни класифікації сільськогосподарських виробників, що діють у сфері малого аграрного бізнесу. Запропонована класифікація диференціює господарства населення за споживчою і товарною ознаками.
Keywords: аграрне підприємництво; класифікація; господарства населення