Фінансова інклюзія в Україні: проблеми та перспективи - Гришко, Р. С.; Захарова, Наталя Юріївна; Захарова, Наталья Юрьевна; Zakharova, Natalia (ТДАТУ, 2021)
Фінансова інклюзія - драйвер економічного зростання та важливий фактор соціальної рівності у сучасному світі. Центробанки та інші регулятори фінансового ринку, міжнародні організації, інші гравці ринку наголошують на важливості фінансової інклюзії упродовж останніх десятирічь.
Keywords: фінансова безпека; безготівкова економіка; населення; фінансові послуги; фінансова екосистема; Національний банк