Сучасний стан і перспективи розвитку електропривода - Власенков, О.; Зенюхов, І.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii (My University, 2019)
UK: В роботі розглянуто сучасний стан та перспективи розвитку електропривода. EN: The work considers the current state and prospects of development of the electric drive.
Keywords: електропривод; регульований електропривод; оптимізація електроприводу; енергозбереження; критерій ефективності; electric drive; adjustable electric drive; optimization of electric drive; energy saving; performance criterion