АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2013)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у листопаді.
Keywords: День визволення; профорієнтація; ювілей кафедри ТКМ; День працівників cільського господарства; лучший по профессии; семінар; Всесвітній день науки; День відкритих дверей; День майбутнього студента; студком; Animal Farming Ukraine - 2013; делегація «Аполло»; Кафедра ТКМ; нові імена 2013 року; Зорепад-2013; спорт; 80 річниця Голодомору; права і свободи людини; маркетинг