Конструктивна реалізація перспективних рульових керувань мобільних машин - Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Петров, А. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2014)
UK: Робота присвячена реалізації нових типів керування напрямом руху мобільних машин. Пропонується ряд конструктивних рішень рульових приводів для відомих типів шасі. Показано перспективність електромеханічних підсилювачів керма (ЕМПР) і можливість їх використання як асинхронного сервоприводу. RU: Работа посвящена реализации новых типов управления направлением движения мобильных машин. Предлагается ряд конструктивных решений рулевых приводов для известных типов шасси. Показаны перспективность электромеханического усилителя рулевого управления и возможность их использования как асинхронного сервопривода. EN: A paper considers realization of new types of the management of direction of the motion of mobile machines. several designs of steering drives for well-known types of chassis are proposed. perspective of an electromechanic steering assist unit and possibility of its using as an asynchronous servodrive are shown.
Конструктивная реализация перспективных рулевых управлений мобильных машин
Structural realization of perspective steering managements of mobile machines
Keywords: людина-оператор; об'єкт управління; об'ємно-гідравлічне рульове управління (ОГРУ); електромеханічний пісилювач рульового керування (ЕМПР); сервопривод; автовихід із занесення; добротність