Інноваційні технології у галузі кормовиробництва - Діордієв, Володимир Трифонович; Диордиев, Владимир Трифонович; Diordiiev, Volodymyr (ФОП Однорог Т. В., 2019)
Розглядається проблема удосконалення процесу виробництва комбікормів в умовах господарств шляхом оптимізації структури малогабаритних комбікормових агрегатів та удосконалення систем керування ними.
Keywords: комбі-агрегати; комбікорм; системи керування; кормоприготування; small-sized combi-aggregates; keruvannya system; engineering; elektrotehnologchny complex; criteria of functions; tree of trees; effective