Поведінка споживачів на ринку товарів і послуг у контексті «нейромаркетингу» - Дяченко, Лідія Антонівна; Постна, В. В. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Сучасні умови, у яких функціонують комерційні підприємства, характеризуються нестабільністю, зокрема: існує низка ризикованих факторів впливу, демографічна ситуація засвідчує негативні тенденції на їх діяльність тощо. Саме тому, існує потреба у пошуку засобів нейтралізації ризиків, оптимізації діяльності підприємств, а також у використанніінноваційних технологій і прийнятті креативних управлінських рішень тощо.
Keywords: комерційні підприємства; споживач; нейромаркетинг