Державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг України: реалії та перспективи - Мазурова, І. В.; Рубцова, Наталя Миколаївна; Рубцова, Наталья Николаевна; Rubtsova, Natalia (Запоріжжя: Видавництво ЗНУ, 2019)
Регулювання вітчизняних ринків фінансових послуг повинно відбуватися з метою їх росту та розвитку, оскільки вони мають великий потенціал. [4] З цією метою 19 жовтня 2019 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдоскона-лення функцій з державного регулювання ринків з фінансових послуг» №79-IX, або ще кажуть Закон «Про спліт», який буде введено у дію з 1 липня 2020 року
Keywords: фінансові послуги; державне регулювання ринків з фінансових послуг