Покращення триботехнічних властивостей змащувальних олив для мобільної техніки - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Кідалов, О. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: Розвиток науки і техніки показав, що надійне і довговічне використання машин та устаткування може бути вирішене шляхом комплексного розгляду питань хіммотології і триботехніки, в яких розгляда-ються питання як раціонального використання паливно-мастильних матеріалів (ПММ) так і зменшення зносу пар тертя. EN: Work is devoted to the influence tribotechnical properties additives to lubricating oils for wear of friction pair.
Keywords: триботехнічні властивості; паливно-мастильні матеріали; мобільна техніка; хіммотологія; триботехніка; ПММ; tribotechnical properties; additives; oil; wear