Аналіз енергоефективності електрообладнання зерноочисного агрегату ЗАВ-40 - Уколов, К. С. (Маріуполь: ДВНЗ «ПДТУ», 2019)
Мета дослідження – зниження витрат електроенергії в електромеханічних системах очищення зерна шляхом використання енергозберігаючих режимів роботи на базі закономірностей питомої витрати електроенергії. Об’єкт дослідження – процеси перетворення електричної енергії в електромеханічних системах очищення зерна на зернопунктах. Предмет дослідження – фізичні закономірності енергозберігаючих режимів роботи електромеханічних систем очищення зерна на зернопунктах.
Keywords: електрообладнання; зерноочисний агрегат ЗАВ-40; зерно; очищення зерна; зернопункти