АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2015)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у червні.
Keywords: рейтинг ВНЗ «ТОП-200 Україна» ЮНЕСКО; навчально-виробнича практика у ФРН; Володимир Миколайович Кюрчев; ювілей; День української вишиванки; музей історії ТДАТУ; Міжнародний день захисту дітей; Міс та Містер ТДАТУ - 2015; виробнича практика в сільгосппідприємствах; волонтерська діяльність студентів факультету ІКТ; 10 сезон Агроліги КВК; гирьовики ТДАТУ; студенти ТДАТУ; профорієнтаційна робота