Залучення майбутніх учителів початкової школи до педагогічної рефлексії в оволодінні проєктною діяльністю - Олексенко, Каріна (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: У статті наведено трактування поняття «педагогічна рефлексія» у контексті початкової освіти; зазначено передумови її реалізації та вплив на формування готовності майбутніх учителів до проєктування навчального середовища. EN: The article provides an interpretation of the concept of "pedagogical reflection" in the context of primary education; the prerequisites for its implementation and the influence on the formation of the readiness of future teachers to design an educational environment are indicated.
Олексенко К. Залучення майбутніх учителів початкової школи до педагогічної рефлексії в оволодінні проєктною діяльністю. Розвиток сучасної науки та освіти : реалії, проблеми якості, інновації : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет- конференції (Запоріжжя, 30 вересня 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 502-505.
Keywords: педагогічна рефлексія; початкова школа; проєктна діяльність; навчальне середовище; рефлексивна дискусія; pedagogical reflection; primary school; project activity; educational environment; reflective discussion