Сутність менеджменту аграрного підприємства - Жечева, А. М. (My University, 2021)
За своєю суттю термін «менеджмент» певною мірою можна вважати синонімом терміна «управління». Управління є особливим видом діяльності, що перетворює неорганізований натовп на ефективну цілеспрямовану і продуктивну группу. Як зазначають науковці, «менеджмент» — це управління людьми в процесі підприємницької діяльності з метою підвищення її ефективності.
Keywords: менеджмент; управління; господарська діяльність; аграрне підприємство; планування; менеджмент персоналу