Експериментальна перевірка впливу методики проведення лабораторних робіт на успішність здобувачів ступеня вищої освіти - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: В статті розглядаються особливості методики проведення лабораторних робіт з конкретної навчальної дисципліни та експериментальна перевірка її впливу на успішність здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр». EN: The article deals with the peculiarities of the methods of carrying out laboratory work in a specific academic discipline and the experimental verification of its influence on the success of applicants for higher education «Bachelor».
Experimental checking the influence of the methods of the laboratory work on the success of the higher education processors
Keywords: навчальна дисципліна; лабораторні роботи; методика проведення; здобувачі ступеня вищої освіти; експериментальна перевірка; якість навчання; discipline; laboratory work; teaching methods; applicants for higher education; experimental testing; quality of training