Викладання природничих дисциплін за допомогою інтерактивних методів навчання - Журавель, В. П.; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (My University, 2019)
UK: У статті розглянуті методологічні аспекти організації та впровадження інтерактивних освітніх технологій в навчально-виховний процес. Наведено методичні прийоми інтерактивного навчання на уроках природничих дисциплін. Довести, що серед численних шляхів активізації в учнів інтересу до навчання найбільш ефективним є поєднання традиційних методів і інтерактивного навчання. EN: The article deals with the methodological aspects of the organization and implementation of interactive educational technologies in the educational process. The methodical techniques of interactive learning in the lessons of natural sciences are given. Prove that the combination of traditional methods and interactive learning is most effective among many ways of activating the students' interest in learning.
Study of natural disciplines by interactive methods of education
Keywords: методологія; інтерактивні методи навчання; критерії оцінки; природничі дисципліни; урок; навчально-виховний процес; methodology; interactive teaching methods; evaluation criteria; natural sciences; lesson; educational process