Розробка універсальної системи моніторингу асинхронного електродвигуна з групи електродвигунів - Лобанов, Ю. Ю.; Нестерчук, Д. М. (ДВНЗ ДонНТУ, 2013)
UK: Метою статті є обґрунтування структури універсальної системи моніторингу асинхронного електродвигуна. На нашу думку, універсальна система моніторингу АД повинна бути багатофункціональною та багатоканальною, яка б забезпечувала повну інтеграцію енергетичного та електромеханічного моніторингу АД.
Keywords: електродвигуни; трифазні електродвигуни; наійність електродвигунів; експлуатація електродвигунів; електрифікація виробництва; електричні машини; діагностика електродвигунів; технічний контроль; система моніторингу; асинхронні електродвигуни