Система керування електроприводом конвеєра із застосуванням перетворювача частоти - Квітка, Сергій Олексійович; Kvitka, Serhii (Київ : 2024, 2024)
UA: Одними з основних елементів сучасних електроприводів є перетворювачі частоти (ПЧ), які все більше використовуються в регульованих електроприводах змінного струму вентиляторів, насосів, компресорів, конвеєрів, металообробних верстатів та ін. У наші часи відбувається швидке змінювання принципів побудови та елементної бази електроприводів змінного струму, які використовуються в різних галузях промисловості. У запропонованій системі керування електроприводом конвеєра із застосуванням перетворювача частоти Micromaster Vector оператор вибирає тип продукції за допомогою панелі керування, яка зв'язана з контролером Simatic за чотирма цифровими входами.
Keywords: керування електроприводом конвеєра; застосування перетворювача частоти Micromaster Vector; регулювання швидкості